Bliv medlem
COTRA blev oprindeligt etableret i 2009 med opbakning fra ca. 20 vestdanske virksomheder. Men der er plads til endnu flere, således at foreningen kan sikre maksimal gennemslagskraft og dermed have den fornødne vægt i samfundsdebatten samt i dialogen med lufthavne og flyselskaber. 

Der optages ikke alene virksomheder med hovedkontor i Vestdanmark, men virksomheder der har rejseaktiviteter fra Vestdanmark – uanset om værdien af rejseaktiviteten er 2 mio. kr. om året eller det tidobbelte. 

Det får du som medlem af COTRA

Foreningen afholder fire årlige medlemsmøder, hvor du får mulighed for at netværke med de øvrige COTRA-medlemmer samt indgå i en dialog med lufthavne og flyselskaber, der betjener det vestdanske marked.

Du får også adgang til et lukket område på foreningens hjemmeside, hvor du kan se informationer om de andre medlemmer og deres individuelle rejseadministration, således at du kan udnytte dit netværk maksimalt. 

COTRA har et samarbejde med rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk, hvor vi har link til et flypris-index, hvor man kan se udviklingen i billetpriserne til 10 udvalgte europæiske samt interkontinentale destinationer.

Adgangen til Dansk Flyprisindex styrker din virksomheds indkøbsposition, og hjælper dig med at finde ud af, hvad flybillletterne skal koste. 

Præsentationsbrochure

I vores præsentationsbrochure (download fra dette link) kan du læse mere om foreningen.

Kontingent

Medlemskab koster årligt kr. 5.000 eksklusiv moms pr. virksomhed / koncern. Indmeldelse efter 1. august kr. 3.500 eksklusiv moms.

Ønsker din virksomhed at blive optaget som medlem, eller ønsker du yderligere informationer, så kontakt venligst sekretariatet på tlf. 96 40 15 15 eller e-mail info@cotra.dk

Du kan også udfylde tilmeldingsblanketten og sende den til sekretariatet på e-mail info@cotra.dk.
© Cotra - Corporate Travel Denmark Majsmarken 1 DK-9500 Hobro Tel: +45 70 20 35 15 Fax: +45 96 40 15 20 info@cotra.dk