Foreninger og organisationer
Nationale (i Norden)

Danish Business Travel Association

DBTA er en ERFA- og netværksforening for den danske rejsebranche og de største indkøbere af forretningsrejser. Foreningen samler både leverandører og kunder i samme netværk. DBTA har ca. 100 medlemmer, hvoraf 50 % er professionelle rejseindkøbere.

Finnish Business Travel Association

FBTA blev grundlagt i 1984 og er idag en forening der arbejder for at forbedre de generelle vilkår for forretningsrejsemarkedet og rejseindkøberne i særdeleshed. FBTA har lidt mere end 170 medlemmer, hvoraf ca. 65 % er professionelle rejseindkøbere, mens de resterende er leverandører. FBTA's medlemmer køber årligt forretningsrejser til en samlet værdi på mere end € 1 mia.

Norwegian Business Travel Association

NBTA - også kendt under navnet Nærlingslivets Reiseforum - er en kundestyret netværksforening indenfor forretningsrejsebranchen etableret med det formål at hjælpe store virksomheder med at få kontrol over sine rejseomkostninger og få mest mulig ud af sit rejsebudget.

Swedish Business Travel Association

SBTA - også kendt under navnet Sveriges Affärsreseförening - er grundlagt i 1983. Foreningen har idag mere end 370 medlemmer. Hovedparten af medlemmerne er offentlige og privat virksomheder, som optræder som købere af forretningsrejseydelser - direkte medlemmer. Herudover er der et antal associerede medlemmer, der omfatter luftfartsselskaber, jernbaneselskaber, rejsebureauer, hoteller, biludlejningsselskaber, kreditkortselskaber, konsulenter og færgerederier.


Globale

ACTE - Association of Corporate Travel Executives

ACTE er en non-profit organisation, der er etableret for at skabe globale uddannelsesmuligheder og netværksmuligheder indenfor travel management. Medlemmerne omfatter såvel rejseindkøbere, rejsebureauerne og deres leverandører - alle med lige medlemskab. ACTE har mere end 6.000 medlemmer i over 50 lande.

Paragon Partnership

Paragon Partnership - The Global Alliance of Business Travel Associations blev grundlagt i juli 2002 og omfatter de nationale medlemmer af Business Travel Associations fra Brazilien, Danmark, Finland, England, Frankrig, Holland, Spanien, Sverige og Tyskland, USA og Østrig. Tilsammen repræsenterer Paragon Partners omkring 6.000 rejseindkøbere og leverandører, som årligt administrerer og indkøber forretningsrejser til en samlet værdi på mere end € 150 mia.

© Cotra - Corporate Travel Denmark Majsmarken 1 DK-9500 Hobro Tel: +45 70 20 35 15 Fax: +45 96 40 15 20 info@cotra.dk